Beoordelingen van Poké Perfect Amsterdam

Recente recensies van Poké Perfect Amsterdam

4 sterren na 10 reviews

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

The witzel bowl didn’t have its sauce mixed in or on the side. The sauce is what makes the bowl nice so we were pretty disappointed...

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt super lekker!! Zelfs nog gratis drinken er bij gekregen, echt de lekkerste poké bowl ooit ga er zeker weer bestellen!!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer; ben zo blij dat ik (bijna) wekelijks een poké bowl bij jullie haal. Vandaag lukte het me niet om m zelf te halen, dus heb ik besteld en manlief haalde op. Helemaal in orde, snel, gezond en superlekker. Dank! Jq

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk !

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling ging opzich goed, er was alleen niet naar de opmerking gekeken die erbij was gezet (extra flakes). Bij een vriendin van mij was de saus vergeten mee te geven.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het mega lekker!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Poke is good. But the promotional code given didn’t work so I had to pay the full amount +25 cents for paying online with ideal. So all in all the promotion made it more expensive than if I had never used it.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bowl besteld met extra tonijn (+3,50), maar hoeveelheid tonijn was nog steeds te weinig in verhouding met de rest, en leek meer op een (kleine) standaardhoeveleheid.